Ansigtsbehandling
RikkeBFU (52 of 83)
RikkeBFU (24 of 83)

ANSIGTSBEHANDLINGERTid til dig 60 min, 595,-

- Dobbelt rens

- Peeling

- Dybderens eller ansigtsmassage

- Massage af skulder og nakke

- Maske

- Afsluttende creme til ansigt, øjne og hals


Denne lækre basis behandling er til dig der gerne vil fokusere på, hvad din hud har brug for, det kunne være en grundig dybderens eller en fugtgivende massage. Tid til dig er en individuel behandling, hvor der bliver taget højde for hudens tilstand. En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6 uge) er værdigfuld for din hud, samt er det også en dejlig måde at koble fra en stressende hverdag. En ansigtsbehandling forbygger for tidlig ældning, uren hud, samt modvirker en kedelig og trist hud.Dig i centrum 75 min, 745,-

- Dobbelt rens

- Peeling Dybderens

- Massage af ansigt / nakke og skulder

- Maske

- Hovedbundsmassage

- Afsluttende creme til ansigt - øjne og hals


Denne helt fantastiske behandling er til dig der har brug for at være i centrum. Der er tid til til en grundig dybderens og en fugtgivende ansigtsmassage. Resultatet er ikke til at tage fejl af, huden vil stråle og se velplejet ud. Du får en skøn hovedbundsmassage imens masken ligger og virker på ansigtet. En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 6 uge) er værdigfuld for din hud, samt er det også en dejlig måde at koble fra en stressende hverdag. En ansigtsbehandling forbygger for tidlig ældning, uren hud, samt modvirker en kedelig og trist hud.


Tid til luksus 100 min, 1100-

- Dobbelt rens

- Peeling Dybderens

- Massage af ansigt / nakke, skulder og ryg

- Maske

- Hovedbundsmassage

- Afsluttende creme til ansigt - øjne og hals


Tid Til Luksus er en behandling du vil elske og som er en super forkælende behandling. Nyd en afslappende rygmassage, inden vi får dit ansigt til at stråle på ny. Denne overlegne behandling kombinerer beroligende, aktive og unikke produkter og for hvert strøg vil du mærke, hvordan hverdagens stress forvandler sig til balance. Behandlingen vil føles for dig som én lang og dybdegående afspændende massage af ryg, ansigt, hals, bryst, nakke, hovedbund. Dette er virkelig en luksus behandling ud over det sædvanlige.


En ansigtsbehandling forbygger for tidlig ældning, uren hud, samt modvirker en kedelig og trist hud.
ENVIRON Cool Peel 60 min, 745,-

- Dobbeltrens

- Massage af ansigt / nakke og skulder

- Frugtsyre

- Alginate maske

- Hovedbundsmassage

- Asluttende dagcreme og solcreme


Denne ansigtsbehandling er velegnet til ALLE hudtyper, men er specielt god til dig, der har specifikke hudproblemer såsom solskader, ar, rynker, pigmentering, uren hud og tørhed. Under behandlingen anvendes Environs Cool Peel, der består af en unik formulation af mælkesyre, der øjeblikkeligt giver synlige resultater i form af en mere frisk og jævn hudtone.Du kan intensivere din behandling yderligere med Environ Roll CIT ruller, som du kan tage med til enhver behandling, uden ekstra omkostning. (Gælder kun for dig der har optrappet sig til medium høje a-vitamin koncentration i deres hjemmepleje rutine)ENVIRON Hands-On Vitamin Therapy 60 min, 695,-

- Dobbelt rens

- A&C vitamin serum

- Massage af ansigt / nakke og skulder

- Alginat masque

- Hovedbundsmassage

- Afsluttende dag/natcreme og solcreme


Forkæl dig selv med denne luksuriøse vitamin behandling, som er propfyldt med nærende anti-aging ingredienser, denne aktive vitaminbehandling vil give din hud en sund og strålende udseende. De mest aktive former af A & C- vitamin og antioxidanter trænger ind i huden ved hjælp af en afslappende massage.


Japansk lifting 60 min, 695,-

- Ansigtsrens

- Japansk ansigtsmassage

- Afsluttende creme til ansigt, øjne og hals


En ansigtsbehandling med Japansk Lifting er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling.  Den giver dit ansigt en frisk glød, et ungdommeligt look, da den mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en helt unik måde. 


Japansk lifting er det naturlige alternativ til botox og fillers. 


Hvis du har hovedpine, nakke- og kæbespændinger, vil du også kunne opleve at dette reduceres eller forsvinder helt under  denne behandling.